Plan vrijblijvend afspraak

Onze bedrijfsmentoren

Onze bedrijfsmentoren staan ook voor jou klaar!

De bedrijfsmentoren van thexton armstrong staan klaar voor alle KMO-ondernemers om samen de ontwikkeling en het succes van de ondernemer en de onderneming te realiseren. Wij onderscheiden ons door ondernemer centraal te stellen en door daadwerkelijk mee te werken de ontwikkelde plannen samen met het team van de ondernemer te implementeren.

Vlaanderen

bedrijfsmentor Bart Bollaert

Bart is een sterke professionele bedrijfsadviseur, drietalig met een focus op bedrijfsgroei en bedrijfsmentoring.

Over de jaren heen deed hij ervaring op bij zowel kleine, middelgrote tot multinationale bedrijven. Een kennis die hij maar al te graag zal ter beschikking stellen van zaakvoerders en belangrijke stakeholders bij KMO’s.

Bart is bedrijfsmentor bij thexton armstrong belgië. Als bedrijfsadviseur met een internationale aanpak die zich ook lokaal heeft bewezen, kijkt Bart samen met jou naar alle bedrijfsonderdelen en zal hij er voor zorgen dat het bedrijf terug voor je gaat werken. En niet andersom.

Limburg

Tijnis Verhoeff

linkedin Tijnis Verhoeff

bedrijfsmentor Tijnis Verhoef

In het ondernemerschap gaat het er om kansen te zien en die te grijpen. Om te scoren moet je zowel op de juiste plek staan, als de bal erin schieten. Het hele spel winnen lukt je niet in je eentje. Net als in het voetbal heb je ook in je onderneming medespelers nodig die de juiste voorzet geven.

“Door mij als bedrijfsadviseur aan te sluiten bij thexton armstrong kan ik meer van waarde zijn voor ondernemers en hun medewerkers. Dat komt door de bewezen aanpak van thexton armstrong in combinatie met mijn eigen kennis en ervaring. Daarnaast heb ik meer dan 25 collega bedrijfsmentoren die mijn klanten en mij kunnen helpen als wij het zelf niet weten.”

Antwerpen

Benny Schulte

linkedin Benny Schulte

bedrijfsmentor Benny Schulte

Al bedrijfsadviseur wil Benny zijn kennis en ervaring graag delen met anderen, nadat hij 27 jaar lang in diverse bedrijfsonderdelen binnen grote bedrijven management- en directiefuncties heeeft vervuld. Bij KMO-ondernemers komen verschillende rollen bedrijfsbreed bij elkaar, vandaar dat hij zich is gaan richten op deze doelgroep.

“Wat mij keer op keer duidelijk wordt, is dat de uitdagingen van ondernemers heel generiek zijn. Natuurlijk is de ene onderneming de andere niet, maar in de basis worstelen veel ondernemers met dezelfde vragen en schromen zij om hiervoor hulp in te roepen van bijvoorbeeld een bedrijfsadviseur.”