Plan vrijblijvend afspraak

Onze werkwijze

Elke ondernemer kan succesvol zijn

Niet elke vakman is van nature een geboren ondernemer. Maar dat betekent niet dat je het ondernemerschap niet kunt aanleren, op voorwaarde dat je ervoor openstaat. Met de juiste monitoring, sturing en waarborging van bedrijfsprocessen kan een ondernemer met de juiste ondersteuning zijn doelen bereiken, de verwachte uitdagingen aangaan, zijn bedrijf effectiever en efficiënter leiden, en zowel persoonlijk als professioneel groeien.

Stap 1: Kennismaking & oriëntatie

Bij ons kennismakingsgesprek gaan we allereerst samen in gesprek en komen we meer te weten over jou als persoon. We willen weten hoe het met je gaat, wat jou motiveert en hoe jij als ondernemer in je bedrijf staat. Op hoofdlijnen bespreken we jouw persoonlijke doelstellingen en onderzoeken we wat mogelijk – zakelijk gezien – een obstakel vormt om deze doelstellingen te bereiken.

Stap 2: Winstlekkage

Je krijgt zicht op waar in jouw onderneming winst weglekt. Waar zijn deze uitdagingen te vinden en wat kan dat mogelijk kosten. Die winstlekkage kan namelijk wel eens oplopen tot zo’n 8% van de omzet. Daar komen we snel en effectief achter door gebruik te maken van de bewezen thexton armstrong methodiek. Deze sessie laat zien welke acties we in vergelijkbare situaties hebben toegepast en wat dit heeft opgeleverd. Je krijgt vooral praktische oplossingen.

Stap 3: Plan voor uitvoering, implementatie & evaluatie

Pas wanneer we een duidelijk beeld hebben van jou en jouw situatie, en er een goede klik is tussen jou en jouw thexton armstrong mentor, gaan we verder. In drie stappen werken we samen aan een gezonde toekomst voor jouw onderneming.