Plan vrijblijvend afspraak

Bedrijfsoverdracht

Is het tijd om je bedrijf over te dragen?

Jouw bedrijf overdragen. Het is vrijwel zeker dat jij, net als elke andere ondernemer op een bepaald moment je bedrijf gaat overdragen. Voor velen een zeer belangrijke gebeurtenis. Het is vaak jouw levenswerk dat je met veel inzet en opoffering hebt opgebouwd. Een emotioneel proces en het moment waarop ‘de rest van je leven’ begint. Welke ondernemer heeft (veel) ervaring in het succesvol vormgeven van deze belangrijke gebeurtenis? thexton armstrong staat klaar om je te helpen en heeft indien nodig toegang tot een team van specialisten. We geven samen met jou vorm aan het hele proces. Samen zoeken we de juiste specialisten en sturen we hen aan vanuit jouw perspectief. Zo kun jij overdragen op de manier die jij wenst. Met uitkomsten waar jij blij van wordt. De volgende stap in jouw leven wordt gezet!

Stap 1: Kennismaking & oriëntatie

Het is slim om met eens een ervaren adviseur te sparren. Hij heeft niet direct belang heeft bij het verkopen van jouw onderneming, en kan je adviseren en begeleiden bij het hele traject. Hij geeft je een helder en objectief beeld van een mogelijke verkoop. Het wordt zo duidelijk of en wanneer dit de juiste stap voor je is.

Stap 2: Bedrijfsoverdrachttraject

Spannend voor elke ondernemer: je bedrijf overdragen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis in je ondernemerschap. Vraag jezelf af waarom, wanneer, en aan wie en voor welke prijs jouw bedrijf verkocht moet worden. Wij helpen je hier graag bij.

Stap 3: Samenwerkingsvoorstel

Bij deze stap kijken we of er een basis is om samen verder te gaan. Is er een klik? Hebben we samen een duidelijk beeld van jouw situatie? Wij maken een helder voorstel, waarin we de samenwerking vormgeven.