Plan vrijblijvend afspraak

Bedrijfsmentor worden?

Wij zoeken meer bedrijfsmentoren!

Een bedrijfsmentor is iemand die het beste in de ander naar boven haalt, iemand die hem net dat beslissende duwtje geeft. Iemand die hem met raad en daad bijstaat en op wie je kunt vertrouwen. Hij/zij heeft zijn strepen verdiend en weet waar hij/zij over praat. Een bedrijfsmentor daagt je uit, staat voor je klaar, daagt je uit en geeft je inzicht.  Maar bovenal laat jouw bedrijfsmentor je in je waarde en geeft je zelfvertrouwen en begeleiding bij persoonlijke en zakelijke groei.

Het profiel

Ben je op dit moment actief op senior-niveau in het bedrijfsleven of de consultancybranche? Of ben je een zelfstandig bedrijfsadviseur die interim-opdrachten uitvoert? Misschien heb je zelfs een succesvolle achtergrond als ondernemer? Dan zou jij weleens onze nieuwe bedrijfsmentor in België kunnen zijn.

Als bedrijfsmentor/bedrijfsadviseur bij thexton armstrong maak je ondernemingen gezonder en winstgevender. Je helpt ondernemers om hun eigen visie weer te verwezenlijken en het beste uit zichzelf te halen. Met behulp van bewezen methodieken maak je een vliegende start. Iets voor jou om als zelfstandig bedrijfsadviseur aan de slag te gaan? Vraag dan meer informatie aan!

Is dit iets voor jou?

De bedrijfsmentoren van thexton armstrong helpen ondernemers om hun oorspronkelijke doelstellingen en motivatie te realiseren. En dat zorgt voor een positieve boost! Je hebt bij thexton armstrong je eigen toekomst in handen, je kunt zelf je werkdagen indelen én je werkt in je eigen regio. Dat zijn slechts enkele voordelen die de bedrijfsmentoren van thexton armstrong ervaren.

Als je de kennis hebt om ondernemers te adviseren, op een praktische én menselijke manier, en je combineert dit met een ondernemersgeest, dan liggen er veel mogelijkheden voor het oprapen. Bijkomend voordeel is dat je je aansluit bij een internationale organisatie die werkt met bewezen modellen.

Als bedrijfsmentor bij thexton armstrong krijg je unieke en uitgebreide ondersteuning vanuit het hoofdkantoor en vanuit je collega’s. En dat gaat verder dan alleen een keurig opgestelde brochure.

Meer weten, dan sturen wij je graag meer informatie!

Vul via de knop hieronder het aanvraagformulier in, en wij sturen je graag vrijblijvend een email met uitgebreide informatie. Hierin vind je een link naar een presentatie waarin je veel informatie krijgt.

• we vertellen meer over de thexton armstrong filosofie en aanpak;

• je maakt kennis met onze manier van werken;

• je krijgt informatie over de ondersteuning die je krijgt;

• we vertellen meer over de voordelen van franchisenemer worden;

• je vindt informatie over hoe het aansluitingsproces eruit ziet.