Plan vrijblijvend afspraak

BedrijfsPlan

Na de winstlekkage-analyse volgt het BedrijfsPlan

Wellicht loopt jouw onderneming goed en naar wens.  Je vraagt je wel af hoe je verdere groei kunt bewerkstelligen en hoe je dat winstgevend kunt realiseren.  Of misschien vraag je je af of het tijd wordt om je bedrijf over te dragen. 

In alle gevallen kunnen onze bedrijfsmentoren je begeleiden, naast je staan, met onze aanpak: het BedrijfsPlan.

Uitvoeren, implementeren & evalueren

Pas wanneer we een duidelijk beeld hebben van jou en jouw situatie, en er een goede klik is tussen jou en jouw thexton armstrong bedrijfsmentor, gaan we verder. In drie stappen werken we samen aan een gezonde toekomst voor jouw onderneming.

Fase 1: winstlekkage en doelstellingen

We staan je bij om jouw persoonlijke doelstellingen goed op papier te zetten, zodat ze niet langer gemakkelijk naar de achtergrond verdwijnen. Bovendien bepalen we samen met jouw team de zakelijke doelstellingen (opnieuw). Gelijktijdig pakken we meteen ook de belangrijkste winstlekken aan die naar voren zijn gekomen uit de winstlekkage.

Fase 2: actieplan

Als alle doelstellingen concreet geformuleerd zijn, stellen we een actieplan op waarbij verantwoordelijkheden gedeeld en opgepakt worden met jouw team, en waarbij we de winstlekken duurzaam aanpakken. Kortom: de effectieve weg om visie en werkelijkheid samen te brengen. Een plan met praktische stappen die succes brengen in de kern van jouw onderneming, waarbij iedereen dezelfde richting uitkijkt. In deze fase leveren de eerste acties, die de meest ernstige winstlekken aanpakken, al resultaat op.

Fase 3: uitvoering en ondersteuning

In deze fase helpen wij jou om het actieplan in de praktijk te brengen en de verbeteringen in jouw onderneming te verankeren. Op die manier kunnen we, met voortgangs- en resultaatsessies, daadwerkelijk jouw bedrijf en medewerkers naar een hoger niveau tillen.

Uiteindelijk zijn onze inspanningen niet alleen gericht op het optimaliseren van jouw winst, maar ook op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als ondernemer. Dat doen we door onze kennis en ervaring over te dragen aan jou en je medewerkers. Op die manier leidt onze samenwerking tot structurele verbeteringen die niet alleen de winstgevendheid op lange termijn waarborgen, maar ook de mogelijkheid bieden voor verdere groei van jouw onderneming.