Plan vrijblijvend afspraak

Bart Bollaert

Bart is steeds gefocust geweest op adviesverlening. Reeds vanaf het begin van zijn loopbaan eind de jaren ’90 stond hij zaakvoerders te woord om hen verder te helpen in vooral risico gerelateerde situaties.

“Hoe ‘moeilijker’ de situatie, hoe meer uitdaging.”

Over de jaren heen deed hij ervaring op bij zowel kleine, middelgrote tot multinationale bedrijven. Een kennis die hij maar al te graag zal ter beschikking stellen van zaakvoerders en belangrijke stakeholders bij KMO’s.

Sedert 2008 werkt Bart in een consultancy-omgeving.

Bart houdt van “moeilijke” situaties, hoe meer uitdaging, hoe liever hij het heeft. Hij zal vanuit zijn achtergrond bij voorkeur vertrekken vanuit het nemen van een “foto” van de huidige situatie en een screening van processen om zo tot verbeteringen te komen. Hij is een vastberaden consultant, in die zin dat hij zich binnen de adviezen en implementaties niet zal laten beïnvloeden door externe factoren wanneer hij niet overtuigd is van de toegevoegde waarde.

Hij woont in een kleine gemeente in de buurt van Aalter (grens tussen Oost- en West-Vlaanderen ), is vader van drie fantastische kinderen en houdt van sport, de klassiekers : voetbal en wielrennen.

 

Contactgegevens
Bart Bollaert
M: +32 497 690 780 
E: [email protected]