Plan vrijblijvend afspraak

Benny Schulte

Mijn kennis en ervaring wil ik graag delen met anderen, nadat ik 27 jaar lang in diverse bedrijfsonderdelen binnen grote bedrijven management- en directiefuncties heb vervuld. Bij MKB-ondernemers komen verschillende rollen bedrijfsbreed bij elkaar, vandaar dat ik mij ben gaan richten op deze doelgroep.

Iedereen kent activiteiten waaruit hij/zij meer plezier haalt, dan andere. Als je ergens plezier aan beleeft, gaat dat je vaak ook gemakkelijker af. Waarom zou je dan de voor jou minder leuke activiteiten niet door iemand anders laten oppakken? Je kunt immers niet overal even goed in zijn. Als ondernemer vervul je verschillende rollen en heb je meerdere petten op. Dat wil niet zeggen dat je de activiteiten zelf dient uit te voeren, deze kun je ook delegeren.

Tip van Benny

“Om verandering aan te brengen in een bepaalde situatie, zul je het echt anders dienen aan te pakken. Immers: als je blijft doen wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.”

Wat mij keer op keer duidelijk wordt, is dat de uitdagingen van ondernemers heel generiek zijn. Natuurlijk is de ene onderneming de andere niet, maar in de basis worstelen veel ondernemers met dezelfde vragen en schromen zij om hiervoor hulp in te roepen.

Persoonlijke noot

Met de ontwikkeling van mijn eigen praktijk/onderneming wil ik ook een voorbeeld zijn voor mijn 3 studerende kinderen. Daarnaast zorg ik voor een goede werk-privé balans door in mijn vrije tijd te wielrennen en mountainbiken, maar ook te genieten van Italiaanse sportwagens.

 

Contactgegevens
Benny Schulte
M: 06 40 149 223 
E: [email protected]