Plan vrijblijvend afspraak
Welkom op de website van thexton armstrong
+32 497 690 780
       

Hoe wij jou helpen met onze methode Winstlekkage: hoe zit dat bij jou? Wij begrijpen waar jij voor staat. Wij spreken jouw taal.

Onze klanten aan het woord

We kunnen heel hard over onszelf roepen hoe goed we zijn, maar dat laten we liever over aan de ondernemers die we al hebben geholpen.

Hoe kunnen wij jou helpen met onze methode?

Jij bent voor ons net zo belangrijk als het bedrijf. Jij bent tenslotte de ondernemer. Dit staat centraal in alle zaken waarmee we jou kunnen helpen als het gaat om bedrijfsgroei, -herstel en -overdracht. We beginnen altijd met een scan in de vorm van winstlekkage (thexton armstrong winstlekkage®).

Wel eens van winstlekkage gehoord?

Winstlekkage = winst uit bestaande bedrijfsactiviteiten die nu weglekt uit de onderneming, uitgedrukt in euro’s. Bij negen van de tien MKB-bedrijven lekt ongemerkt geld weg. Enig idee hoe dat bij jou zit?

Wij begrijpen waar jij voor staat en spreken jouw taal

Veel ondernemers hebben het nodig om even te sparren. Vooral in deze coronatijd kun je wellicht best een klankbord gebruiken. Gewoon even praten met een onafhankelijk persoon die jouw verhaal herkent en met een frisse blik meekijkt naar de huidige situatie en de toekomst van jouw bedrijf. Niet alleen vanuit het zakelijke maar vooral ook vanuit het persoonlijke aspect. Omdat hij het zelf ook heeft meegemaakt. En jou vanuit zijn ervaring en kennis inspireert om oplossingen te vinden die relevant zijn voor jouw bedrijf in de huidige tijdgeest.

10 jaar thexton armstrong

Inmiddels is thexton armstrong 10 jaar in Nederland actief. Voor ons niet alleen reden voor een feestje, maar ook voor een nieuwe huisstijl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je updates van thexton armstrong ontvangen? Laat dan jouw gegevens achter. Dit kun je later altijd wijzigen. Wij behandelen jouw gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).