Plan vrijblijvend afspraak

Blog

Waarom een bedrijfsmentor inhuren voor jouw kmo?

Waarom een bedrijfsmentor inhuren voor jouw kmo?

bedrijfsmentor inhurenEen kmo runnen op je eentje, dat kan.
Maar de meeste bedrijfsleiders lopen op een bepaald moment vast in hun bedrijfsvoering. Ze willen vooruit en weten niet hoe. Ze zien de bottlenecks niet of weten niet hoe ze te verhelpen. En dan zijn strategische partners de perfecte gids op weg naar verandering.

thexton armstrong is niet zomaar een adviesbureau.
Wij staan naast jou als ondernemer en delen in jouw visie, doelen en uitdagingen. Onze bewezen methodieken en onze rijke bedrijfservaring verbeteren niet alleen jouw zakelijke resultaten, maar zullen ook jou als persoon laten openbloeien.

Wat zijn de voordelen van samenwerken met een bedrijfsmentor?

1. Leer van de meesters
Stel je voor dat een doorwinterde expert zijn inzichten en praktijkervaring met je deelt? Dan geniet jij mee van de bewezen strategieën en waardevolle kennis van hun loopbaantrajecten.
Een bedrijfsmentor deelt persoonlijke verhalen over de valkuilen en de triomfen die op zijn professioneel pad kwamen.

2. Samen sterker
Belangrijke beslissingen nemen is altijd moeilijk, vooral wanneer je overweegt een nieuwe richting in te slaan met je bedrijf. Mentoren bieden waardevol advies en begeleiding, gebaseerd op hun uitgebreide ervaring. Zo kan jij weloverwogen knopen doorhakken waar je helemaal achterstaat.

3. Groei sneller
In de zakenwereld is tijd kostbaar en leren van je eigen fouten kan je duur komen te staan. Met een mentor aan je zijde kan je naar een hogere versnelling schakelen.
Wedden dat je al op enkele maanden resultaten bereikt waar je misschien anders wel jaren zou over doen?

4. Objectieve constructieve feedback
Feedback is de brandstof voor groei. Een bedrijfsmentor biedt eerlijke en constructieve feedback zowel voor jouw sterke punten als jouw zwakheden. Je sterke punten kan je verder ontwikkelen, aan je zwakke punten kan je werken.

5. Een gids naar succes
Mentoren helpen bij het uitstippelen van een duidelijk carrièrepad. Zij zijn ervaren gidsen die je ondersteunen bij het stellen van doelen en het uitzetten van strategieën om deze te bereiken. Met een concreet stappenplan wordt jouw visie werkelijkheid.

6. Balans in succes
De weg naar groei gaat ongetwijfeld gepaard met stress.
Bedrijfsmentoren begrijpen deze uitdagingen en bieden ondersteuning om hiermee om te gaan. Verbetering voor jouw welzijn en het algemeen welzijn op jouw bedrijf gegarandeerd.

7. Leren van fouten
Waarom dezelfde fouten maken die anderen al hebben gemaakt?
Goede bedrijfsmentoren delen hun eigen misstappen en lessen zodat jij ze kan vermijden.

8. Persoonlijke groei
Een bedrijfsmentor focust zich niet alleen op bedrijfssuccessen, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Dat kan gaan van leiderschapsvaardigheden tot het vergroten van jouw veerkracht. Zij ondersteunen jouw zelfontplooiing.

Bij thexton armstrong geloven we dat de weg naar succes begint met de juiste begeleiding. Onze bedrijfsmentoren staan klaar om jouw kmo te begeleiden, te inspireren en te ondersteunen in elke stap naar groei.


Bereid je voor om te groeien.
Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe thexton armstrong jouw partner in groei kan zijn.